Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 694 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Koffiebekers Bio/Duurzaam + volledige bedrukking


De nieuwe, revolutionaire reCUP™ koffiebekers zijn stevig, veilig en gegarandeerd lekvrij. Maar ze hebben een groot voordeel ten opzichte van traditionele bekers: ze kunnen na gebruik gewoon in de papierbak! reCUP™ koffiebekers zijn voorzien van een nieuwe en revolutionaire binnenlaag: EarthCoating®: een coating van polyolefine (PE-)hars en calciumcarbonaat. Ze kunnen 100% worden gerecycled bij het oud papier. Daarmee biedt je je gebruikers een koffiebeker die niet alleen in naam ‘duurzaam’ is, maar ook écht 100% kan worden hergebruikt. Ze zijn uitstekend full colour te bedrukken voor promotie, waarmee je je organisatie of bedrijf op een 100% duurzame manier duidelijk kunt onderscheiden. Leverbaar in vier gangbare inhoudsmaten. Van compacte espressobekers tot een grote 16oz beker voor een Latte of een ‘Coffee on the Go’.

Dubbelwandige BIO bekers met PLA coating 

Onze 100% biologisch afbreekbare dubbelwandige bekers zijn vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen. Deze zo genaamde Hot Cups zijn voorzien van een PLA coating, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dus volledig composteerbaar! Ze worden full colour (volvlaks) bedrukt in je eigen huisstijl. Een praktische manier om je merk, bedrijfsnaam of thema actie meer bekendheid te geven. We maken hierbij uitsluitend gebruik van voedselveilige inkten. De composteerbare dubbelwandige bekers zijn extra stevig en houden de inhoud heerlijk warm. Leverbaar in drie inhoudsmaten.


KOFFIEBEKERS DIE BIJ HET OUD PAPIER MOGEN

Jaarlijks worden er zo’n 1,5 miljard kartonnen koffiebekers gebruikt in de Benelux. Onderweg, thuis of op kantoor. Veel bekers hebben de naam ‘duurzaam’ te zijn, maar belanden uiteindelijk tóch bij het restafval. En dat is uiteraard niet goed voor het milieu. De nieuwe reCUP™ koffiebekers mag je écht duurzaam noemen: ze mogen na gebruik bij het oud papier. En van daaruit worden ze 100% hergebruikt! Zoek je écht milieuvriendelijke koffiebekers om jouw klanten te laten zien dat jij bewust kiest voor duurzaamheid? Dan maak je met reCUP™ een positief statement dat zéker gewaardeerd zal worden. Je kunt jouw koffiebekers gewoon in full colour laten bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw logo, beeldelementen én claim voor duurzaamheid. Zo zet je jezelf (milieu)vriendelijk op de kaart!

DE INNOVATIE ZIT 'M AAN DE BINNENKANT

De reCUP™ koffiebekers van KoffiebekerDirect kunnen tot maar liefst zeven keer gerecycleerd worden, net zoals kartonnen dozen. Maar de innovatie zit ‘m aan de binnenkant! De bekleding is gemaakt van EarthCoating®. Dat is een innovatieve coating op basis van natuurlijke mineralen. Ze kunnen na gebruik in de papierbak en worden dan gewoon 100% hergebruikt in de papierrecycling! Uiteraard kunnen we onze reCUP™ koffiebekers in full colour voor je bedrukken. Net als elke andere kartonnen koffiebeker. Maar dan heb je wél mooi een 100% duurzame koffiebeker die volledig kan worden gerecycled. Zo sluit je met je product prima aan op de wereldwijde trend om kartonnen bekers en verpakkingen milieuvriendelijker te maken. En dát zullen ook jouw klanten zeker waarderen!

DUBBELWANDIGE BIO BEKERS VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

We bieden uiteraard ook milieuvriendelijke BIO Hot Cups. Die worden vervaardigd uit FSC gecertificeerd papier, met aan de binnenkant een duurzaam laagje bio plastic (PLA). Deze coating wordt niet van het gebruikelijke polyetheen (dus van aardolie!) gemaakt, maar van biologisch afbreekbaar plastic dat wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïs, tarwe en aardappelen. Zulke dubbelwandige bekers zijn enorm stevig, lekken niet en houden je koffie of andere warme drank prima op temperatuur.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd