Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 691 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Duurzame Koffiebekers

Biologisch afbreekbare koffiebekers nodig?

Dagelijks worden er miljoenen kartonnen koffiebekers gebruikt in de Benelux. Onderweg, thuis of op kantoor. Een deel hiervan beland uiteindelijk bij het restafval. Dat kan milieuvriendelijker met koffiebekers van FSC gecertificeerd papier, met aan de binnenkant een duurzaam bioplastic laagje (PLA). Deze coating (normaal van polyetheen, dus van aardolie) houdt de koffie prima op temperatuur en voorkomt lekkage.

KoffiebekerDirect levert de twee populairste inhoudsmaten: de 180cc/7oz en 200/8oz (max. 240cc tot rand). Deze laatste koffie to go beker kan worden afgesloten met onze speciale 80mm BIO deksels (PLA). Bestel ze gelijktijdig met de drinkbekers en je hebt dé perfecte combinatie. 

Koffiebekers met BIO coating

De PLA coating in onze BIO koffiebekers wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïs, tarwe en aardappelen. De bekers zijn stevig, veilig en absoluut lekvrij. Ze bieden een prima oplossing voor iedereen die op zoek is naar biologisch afbreekbare koffiebekers. Bestel ze vandaag nog voor 13u en de bekers worden de volgende (werk)dag keurig bij je afgeleverd.

Meer info? Klik op de duurzame koffiebeker van jouw keuze!

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd