Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

GOED! 596 klanten hebben een review geschreven op Kiyoh.nl

Het customer support team is i.v.m. een kerstdiner/borrel vandaag vanaf 13.30u telefonisch niet meer bereikbaar. Heb je een vraag, spreek dan een voicemailbericht in.

Je wordt dan maandagmorgen 18 december teruggebeld. Mailen kan altijd: info@packagingdirect.nl.

Plastic Koffiebekers bedrukken

Merk-, logo- of een productpromotie? Laat je plastic koffiebekers bedrukken. Uiterst efficiënt en effectief om jouw bedrijf of actie op een positieve, sympathieke en relatief goedkope manier over te brengen aan je doelgroep. Je valt altijd en overal op. De populaire witte polystyreen (PS) automaatbekers worden snel en professioneel bedrukt in maximaal 6 kleuren (PMS). De vermelde prijzen zijn inclusief bedrukking (1 kleur). Je kunt je ontwerp of logo direct uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling.

Automatische voordelen!

Bedrukte automaatbekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koud en warme dranken. De witte drinkbekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk!

Extra isolerend, extra opvallend!

EPS foambekers met eigen print zijn leverbaar in 2 inhoudsmaten: 7oz en 8oz. De bekers zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handzaam, zeer licht in gewicht en prettig om uit te drinken. Te bedrukken in max. 8 PMS kleuren. Min. bestelhoeveelheid: 30.000 bekers. Levertijd: 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel toe en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Eenmalige kosten: €80.


Meer informatie? Kik op de schuim- of automaatbeker van jouw keuze! 

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd