Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Plastic Koffiebekers bedrukken

Logo, huisstijl, merk- of productpromotie? Laat dan je plastic koffiebekers bedrukken. Bedrukte bekers zijn namelijk uiterst doeltreffend om jouw boodschap op een positieve, sympathieke en originele manier over te brengen aan je doelgroep. Onze PS automaatbekers worden professioneel bedrukt in maximaal 6 PMS kleuren. De vermelde prijs is inclusief 1-kleur bedrukking. Jouw ontwerp of logo kun je direct bij je bestelling uploaden (PDF of AI formaat, minimaal 300dpi).

Automatische voordelen!

Bedrukte automaatbekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koud en warme dranken. De bekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk!

Extra isolerend, extra opvallend!

EPS foambekers met eigen print zijn leverbaar in 2 inhoudsmaten: 7oz en 8oz. De bekers zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handzaam, zeer licht in gewicht en prettig om uit te drinken. Te bedrukken in max. 8 PMS kleuren. Min. bestelhoeveelheid: 30.000 bekers. Levertijd: 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel toe en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Eenmalige kosten: €80.


Meer informatie? Kik op de schuim- of automaatbeker van jouw keuze! 

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd