Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Koffiebekers Overig (PS/EPS)


Voordelige plastic bekers: altijd praktisch, voordelig en handig!


Onze 'Economy' drinkbekers zijn breed inzetbaar en ideaal bij iedere gelegenheid. De bekende witte plastic bekers zijn geschikt voor het serveren van warme en koude dranken. Ze zijn licht in gewicht (zo'n 3 gram per beker) en multi-inzetbaar. Leverbaar in 2 populaire inhoudsmaten: 150cc en 180cc. De plastic drinkbekers zijn deels gemaakt van recyclebaar materiaal (PS). Gebruikte bekers kunnen worden ingezameld, gerecycled en hergebruikt.

Iets meer stijl? Kies dan voor het Kopje met Oor. In Bruin of Wit. Een perfect alternatief, als jij je koffie met wat extra luxe wilt serveren.


Koffiebeker met isolerende schuimlaag? 

Op zoek naar uitstekende warmte-houdende witte foambekers? Kies dan voor onze EPS schuimbekers. EPS houdt warme dranken nog langer warm. Leverbaar in twee inhoudsmaten.
 

Profiteer ook van aantrekkelijke staffelkortingen tot 8%!

 


PERFECT ISOLERENDE SCHUIMBEKERS

EPS bekers zijn perfect isolerend! Ze houden ‘warme dranken’ warm en ‘koude dranken’ fris! De isolerende schuimlaag zorgt er voor dat de inhoud mooi op temperatuur blijft. De bekers zijn licht in gewicht, zeer stevig en erg prettig om uit te drinken. Dé ideale drinkbekers voor onder meer warme dranken, chocolademelk, soep en saté. Ze worden in diverse formaten aangeboden.

WAT IS EPS?

EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen. Aan PS (de grondstof voor onze plastic drinkbekers) wordt CO2 toegevoegd en vervolgens geëxpandeerd tot de bekende korrels. Deze korrels worden vervolgens verhit. Ze zetten dan uit en worden aan elkaar gesmolten.

SCHUIMBEKERS MET EEN BOODSCHAP

Geniet volop van extra warme os zeer koude dranken uit individueel bedrukbare schuimbekers. De inhoud blijft niet alleen lekker lang op temperatuur, maar jouw handen blijven ook heerlijk koel. En morsen is niet nodig, dankzij de handige, bijpassende EPS deksels. Zo kun je ze makkelijk en lekvrij meenemen.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd