Blog post

Breng meer kleur in het bedrijf met Scotty Colour

Alhoewel zijn uiterlijk misschien doet vermoeden dat ie uit Schotland komt, is de Scotty toch echt een Nederlands product die begin jaren ’90 werd geïntroduceerd. Je treft hem werkelijk overal.

19 april 2019

Coffee To Go bekers! Voor onderweg

Iedere dag je eigen bakkie koffie, bijvoorbeeld in zo'n handige koffiebeker. Een momentje voor jezelf, even ontstressen en wennen aan een nieuwe dag.

22 oktober 2018

Duurzame koffiebekers mét bedrukking

Koffiebekers met eigen bedrukking uit onze nieuwe, revolutionaire reCUP™-lijn zijn stevig, veilig en 100% lekvrij. Ze kunnen na gebruik gewoon in de papierbak! 

4 april 2018

Kartonnen bekers voor warme dranken

Winter? Koud en nat terugkomen? Een warme beker chocomelk of koffie staat voor je klaar. Heerlijk! In de juiste beker voor overheerlijke warme dranken.

21 februari 2018

Koffiemok of bio koffiebeker?

KoffiebekerDirect levert bekers in alle gangbare formaten. Biologisch afbreekbare koffiebekers zijn gemaakt van stevig karton met afbreekbare (PLA) coating. 

5 februari 2018

Koffiebekers met eigen naam of print! Vanaf 250 bekers

KoffiebekerDirect helpt jou een boodschap over te brengen. Hoe wij dat doen? Gewoon, door het aanbieden van koffiebekers met bijvoorbeeld een tekst, logo of foto. 

3 januari 2018

Kartonnen koffiebekers met deksels

Het wordt een “deksels leuk feest”. Aan de handige kartonnen koffiebekers met de deksel zal het niet liggen. De koffie blijft lekker warm en het voorkomt geknoei.

13 december 2017

Koffiebekers bedrukken in 3 stappen

Kartonnen bekers met logo: net dat beetje extra aandacht. Welke inhoudsmaat heb je nodig? Wil je een volledige- of alleen een logobedrukking?

25 november 2017

Plastic Bekers bedrukken? Unieke uitstraling!

Met de juiste kleur zorg je ervoor dat jouw bedrijf nog beter opvalt! Zorg ervoor dat klanten je logo herinneren, bijvoorbeeld door je boodschap over te brengen via koffiebekers. 

10 november 2017

Goedkoopste koffiebekers bedrukken

Koffiebekers goedkoop bedrukken? Heb je nog even tijd, dan zijn de bekers beduidend goedkoper. Met een langere levertijd levert het je vaak je een leuke korting op.

28 oktober 2017