KofiebekerDirect.nl houdt wel van een beetje kleur. De prachtige kleuren van de zomer gaan over in de warme kleuren van de herfst. Het mooie diepwarme rood en goud in de winter worden weer afgewisseld in de zachte en vrolijke voorjaarstinten. Kleur is een belangrijk onderdeel voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Kleur doet iets met mensen. Een goed gekozen kleur kan er dan ook voor zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat mensen jou en/of je logo herinneren, kun je je boodschap overbrengen op de kartonnen koffiebekers. Eenvoudig door de koffiebekers te laten bedrukken. Hierdoor ben je makkelijk herkenbaar, goed te onthouden en het effectiefst in het overbrengen van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

Bedrukte Koffiebekers = visitekaartje

Een goede uitstaling is zakelijk van groot belang en dit hangt voor een deel af van de non-verbale boodschap je uitzendt. Klanten doen graag zaken met een bedrijf wat herkenbaar is in logo. Jouw logo op bedrukte bekers is een visitekaartje. Koffie is een moment van bezinning, men neemt de beker met logo onbewust op.

Alles kan en wij denken met je mee. Of dat eenvoudig is? Jazeker! Kom je er even niet uit, chat dan even met ons en wij wijzen je op de meest fantastische mogelijkheden die passen bij jouw gebeurtenis of event. Het design van je beker mag best wel aantrekkelijk zijn. Het geeft immers de identiteit weer van jou of je bedrijf. Ben je inspiratieloos, wij denken mee hoor! KoffiebekerDirect heeft een groot aantal mogelijkheden om koffiebekers te bedrukken. Van logo tot volledige (100%) bedrukking. Gegarandeerd de allerlaagste prijs bij iedere hoeveelheid! Wij bedrukken kartonnen koffiebekers op diverse locaties. En dankzij de uitgebreide kwaliteitscontroles, garanderen wij altijd de beste kwaliteit!

Liever plastic bekers bedrukken?

Laat je kartonnen koffiebekers bedrukken met je logo, slogan of productinformatie. Er bestaat namelijk geen effectiever middel om de boodschap goed te communiceren. Heb je liever ander materiaal, dan kun je kiezen voor plastic koffiebekers bedrukking. Onze PS automaatbekers worden professioneel bedrukt in maximaal 6 PMS kleuren. De vermelde prijs is inclusief 1-kleur bedrukking. Jouw ontwerp of logo kun je direct bij je bestelling uploaden (PDF of AI formaat, minimaal 300dpi).

Bedrukte automaatbekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koud en warme dranken. De bekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk!

Bedrukte koffiebekers met je eigen design is jouw wandelende reclame. En dat voor zo’n gewoon en bijzonder bekertje. Het effect is enorm en daar gaat het om. Wees uniek door de uitstaling van jouw non-verbale boodschap op kartonnen of plastic koffiebekers!