De ochtend is begonnen. Het dagelijkse ritueel om te zorgen dat jij en wellicht je andere gezinsleden op tijd de deur uit moeten. Een drukke dag op het werk, school of thuis ligt in het vooruitschiet. Wellicht moet er op de valreep nog huiswerk worden gemaakt, komt net dat ene belletje niet uit omdat je nog onder de douche staat, is er een kind dat extra aandacht wil of geeft de kat aan dat de kattenbak echt verschoont moet worden. De ochtend is vaak bij iedereen hectisch. Geen moment voor jezelf.

Koffie en koffiebekers To Go!

KoffiebekerDirect denkt aan je als je haast hebt, snel naar je werk moet en er allerlei zaken tussendoor komen die je niet had voorzien. Wij snappen je tempo, net te laat opgestaan en te weinig tijd voor een mok koffie thuis. Kijk, dan komen wij om de hoek kijken! Je snakt naar een heerlijk verse koffie voor onderweg. Koffie! Het mooiste moment van de ochtend en zeker de eerste kop is magisch, zeker als je in de file staat. Laten wij nou kunnen zorgen dat je iedere dag je eigen verse bak kunt meenemen in een lekker handige koffiebeker. Momentje voor jezelf, even ontstressen en wennen aan een nieuwe dag.

Onze handige, uitermate stevige en disposable koffiebeker in je eigen auto. Wat een heerlijk begin van de dag. De eerste slok zorgt dat je een beetje bij de wereld komt. Goede koffie in goede koffiebekers, dat is een match. Maak je een lange reis, heb je last van de vervelende lange dagelijkse files? Ook dan kun je genieten van heerlijke warme koffie of andere dranken onderweg. Onze thermosbeker houdt jouw dranken lekker warm. Rijden maar! 


Koffie geserveerd in de mooiste bekers

Kartonnen koffiebekers zijn niet alleen hygiënisch en praktisch, maar ze zijn ook prettig om uit te drinken. Bij KoffiebekerDirect vind je bekers met de leukste prints! Ook voor onderweg!

Maak het jezelf gemakkelijker en bestel je geluksmoment van de dag bij ons. Jouw Coffee To Go bekers bestel je snel, voordelig en makkelijk. Je hebt ze razendsnel in huis. En met onze hoge staffelkortingen weet je zeker dat je de scherpste prijs krijgt! Zo drink jij de allerbeste verse koffie, geserveerd in natuurlijk de mooiste bekers. Het oog wil immers ook wat! Kies voor de nieuwe ‘Lines’ serie. Stevig, trendy en leverbaar in alle gangbare inhoudsmaten. Van de kleine espressobeker tot een extra grote 16oz coffee 2 go beker. Combineer ze met handige zwarte of witte koffiedeksels. Die geven de bekers een extra luxe uitstraling en je kunt ze zo gemakkelijk meenemen. Razendsnel geleverd tegen gegarandeerd de scherpste prijzen.

Wat een heerlijke ochtend! Goede en smakelijke reis!