Al in de middeleeuwen werd een beker met oor beschouwd als een luxe product, een luxe drinkgerei zoals men dat toen noemde. In deze periode kwamen drinkglazen en bekers alleen nog maar bij de sociale elite voor. Luxe drinkgerei dat vaak werk voorzien en versierd met een leuk en aantrekkelijk motiefje, als natuurelementen of dieren. Het woord is wellicht ontleend aan het Arabische woord ṭāsa, ṭassa of het Laat Latijnse cuppa. Een drinkbeker dus. Nog steeds vinden wij het oortje handig. Het geeft net iets extra's aan de koffiebeker, een luxueuze variant van de plastic koffiebeker. Luxe werd in de middeleeuwen gewaardeerd en anno 2017 ook.

KoffiebekerDirect heeft plastic koffiebekers met oor in een witte en bruine uitvoering. En natuurlijk met de juiste inhoud, namelijk 180cc (of wel 7oz). Gemakkelijk vast te houden, dus heel handig voor warme koffie of thee. De plastic kopjes zijn mooi gevormd en drinken uiterst prettig. De koffiekopjes zijn verpakt per 1.000 stuks (en gesleeved per 100 stuks) en gemaakt van PS (polystyreen). Polystyreen is bros materiaal en het eindproduct is daardoor wat licht in gewicht. Het materiaal heeft een hoge stijfheid, een mooie oppervlakteglans en is hittebestendig tot zo’n 90 graden Celsius. De grondstof vormt ook de basis voor onze schuimbekers (het zo genaamd EPS schuim), die leverbaar zijn in meerdere formaten.

plastic koffiebekers met oor

Versies

De witte versie is een zo genaamde spuitgiet variant, maar KoffiebekerDirect levert ook het overbekende thermoform 'C2 wegwerp kopje'. In de bruin/witte uitvoering, wat betekent: een witte binnenzijde en een bruine buitenkant. Geproduceerd uit één stuk. Een prima alternatief voor een plastic drinkbekertje. Net iets luxer, maar drink ook net iets lekkerder. En dankzij het handige oortje kun je het stevige kopje ook bij warme dranken goed en gemakkelijk vasthouden. Perfect te ‘ontnesten’, dus gemakkelijk van de stapel af te pakken. Dat is ook handig. Breed inzetbaar, dus perfect voor koffie, thee, cappuccino, espresso en warme chocomel. 

Plastic koffiebekers kopen gaat trouwens heel eenvoudig bij KoffiebekerDirect. De besteltool in onze website is heel snel en buitengewoon klantvriendelijk. Wist je dat het mogelijk om is te chatten met onze medewerkers van onze klantenservice afdeling? Stel je vraag en ontvang direct je antwoord. Bestel voor minimaal €200,- want dan profiteer je ook nog eens van onze gratis verzending.