Koffiecups

Bij KoffiebekerDirect koop je niet alleen de mooiste koffiebekers, maar ook de lekkerste Gran Maestro Italiano koffiecups. De aluminium cups passen in alle Nespresso compatible machines. Begin je de dag met een cappuccino, lungo of start je sterk met een ristretto? Bij KoffiebekerDirect vind je altijd een smaak die bij je past. Bestel in één keer al je koffiebenodigdheden bij KoffiebekerDirect!

 1. Koffiecups Decafinato - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Decafinato 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 2. Koffiecups Ristretto - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Ristretto 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 3. Koffiecups Espresso Elegante - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Espresso Elegante 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 4. Koffiecups Lungo Intenso - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Lungo Intenso 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 5. Koffiecups Cappuccino - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Cappuccino 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 6. Koffiecups Lungo Organica - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Lungo Organica 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 7. Koffiecups Espresso Organica - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Espresso Organica 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 8. Koffiecups Espresso Forte - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Espresso Forte 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62
 9. Koffiecups Lungo Classico - Gran Maestro Italiano 6x20st.
  Koffiecups Lungo Classico 6x20st.
  Verpakt per: 120
  € 18,62

Altijd een smaak die bij je past

Gran Maestro is een koffiebrander die erin slaagde om voor een fantastische prijs aluminium capsules te leveren. De met goud bekroonde koffiecups zijn leverbaar in verschillende sterktes. De intensiteit van de capsules loopt op van 6 tot en met 13, waarbij 13 de meest krachtige smaak is. Elke koffiesmaak en koffiecup heeft zijn eigen kleur – om gemakkelijk je favoriete smaak te kunnen nabestellen.

Nooit eerder Gran Maestro koffiecups besteld? Smaak is persoonlijk, maar gelukkig hebben wij voorgeproefd. De alleskunner onder de smaken zijn de Cappuccino koffiecups. Krachtig genoeg voor een cappuccino, maar ook zeer geschikt voor een intense lungo met kruidig aroma. En ook aan cafeïnevrije koffie is gedacht. Met een Decafinato cupje geniet je van een gebalanceerde koffie met een subtiel kruidig bloesemkarakter. Liever een biologische (organic) koffie? We hebben twee smaken ‘Organica’ koffiecups in het assortiment, de Lungo en de Espresso. Beide heerlijke goedkopere alternatieven voor Nespresso Organic koffiecups!

Klimaatneutraal geproduceerd

Dat voelt goed. Het merk Gran Maestro Italiano is voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Door te kiezen voor Gran Maestro koffiecups zorg jij ervoor dat toekomstige generaties ook van deze kwaliteitskoffie kunnen genieten. Bij KoffiebekerDirect koop je de koffiecups per 6 verpakkingen van 20 cups. Zo heb je altijd een voorraad van je favoriete smaak in huis.

Uit voorraad leverbaar

Bij KoffiebekerDirect vind je alles wat je nodig hebt om een goede kop koffie te serveren. Van koffiebekers tot draagtrays en roerstaafjes, ons brede assortiment helpt slimme ondernemers tijd besparen. Wil je BIO of gerecyclede koffiebekers laten bedrukken? We staan voor je klaar. Onze koffiebekers zijn direct uit voorraad leverbaar in kleine en grote hoeveelheden. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 290!