Duurzame Koffiebekers

Dagelijks worden er miljoenen kartonnen koffiebekers gebruikt in de Benelux. Onderweg, thuis of op kantoor. Een deel hiervan beland uiteindelijk bij het restafval. Dat kan milieuvriendelijker met koffiebekers van FSC gecertificeerd papier, met aan de binnenkant een duurzaam bioplastic laagje (PLA). Deze coating (normaal van polyetheen, dus van aardolie) houdt de koffie prima op temperatuur en voorkomt lekkage.

 1. Bio Koffiebekers 180cc PLA Karton
  Koffiebeker BIO 180cc/7oz
  Verpakt per: 2.500
  € 69,90 Vanaf € 65,75
  Tijdelijk uit voorraad
 2. Biologisch afbreekbare koffiebekers PLA To Go 8oz
  Koffiebeker BIO 200cc/8oz
  Verpakt per: 1.000
  € 39,90 Vanaf € 37,50

PLA Koffiebekers in twee formaten

KoffiebekerDirect levert milieuvriendelijke koffiebekers in twee populairste inhoudsmaten: de 180cc/7oz en 200/8oz (max. 240cc tot rand). Deze laatste koffie to go beker kan worden afgesloten met onze speciale 80mm BIO deksels (CPLA). Bestel ze gelijktijdig met de drinkbekers en je hebt dé perfecte combinatie.

Koffiebekers met BIO coating

De PLA coating in onze BIO koffiebekers wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïs, tarwe en aardappelen. De bekers zijn stevig, veilig en absoluut lekvrij. Ze bieden een prima oplossing voor iedereen die op zoek is naar biologisch afbreekbare koffiebekers. Bestel ze vandaag nog voor 13u en de bekers worden de volgende (werk)dag keurig bij je afgeleverd.