Plastic Koffiebekers bedrukken

Merk-, logo- of een productpromotie? Laat je plastic koffiebekers bedrukken. Uiterst efficiënt en effectief om jouw bedrijf of actie op een positieve, sympathieke en relatief goedkope manier over te brengen aan je doelgroep. Je valt altijd en overal op. De populaire witte polystyreen (PS) automaatbekers worden snel en professioneel bedrukt in maximaal 6 kleuren (PMS). De vermelde prijzen zijn inclusief bedrukking (1 kleur). Je kunt je ontwerp of logo direct uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling.

 1. Plastic bekers bedrukken 180cc PS
  Plastic beker 180cc/7oz bedrukken
  Al vanaf: 3.000 stuks
  € 575,00
 2. EPS Schuimbeker 7oz 200cc met PMS logo bedrukking
  EPS Schuimbeker 7oz/200cc bedrukken
  Al vanaf: 30.000 stuks
  € 1.550,00
 3. Bedrukte foambekers EPS 8 oz 225cc
  EPS Schuimbeker 225cc/8oz bedrukken
  Al vanaf: 30000 stuks
  € 1.675,00

Plastic bekers bedrukken

Jouw bedrijf of product beter onder de aandacht brengen? Laat dan jouw plastic bekers bedrukken. Online zo geregeld! Selecteer het aantal bekers en kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 PMS kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI of PDF formaat). Bedrukte plastic bekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koud en warme dranken. De witte drinkbekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk! Plastic koffiebekers bedrukken doe je eenvoudig en snel via KoffiebekerDirect. Nérgens voordeliger!

Plastic koffiebekers: licht van gewicht, breed inzetbaar.

Je bent verzekerd van extra stevigheid door de geribbelde rand. Plastic automaatbekers zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor een koffieautomaat. Doordat de bekers voorzien zijn van een antistatische laag worden storingen aan je koffiemachine voorkomen. In ons assortiment vind je twee soorten: de classic en freshbrew. Alle bekers zijn stevig en vormvast en voldoen aan de gestelde eisen voor voedselveiligheid. Wil je verzekerd zijn dat je koffie lekker lang warm blijft? Kies dan voor onze schuimbekers. Deze zijn extra isolerend dankzij de eps schuimlaag. De foambekers zijn licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Wegwerp koffiebekers zijn ideaal voor op kantoor, een feest of een event. Bij KoffiebekerDirect kun je ook terecht voor praktische extra’s als roerstaafjes, suikersticks, creamersticks, sleeves en bekerhouders. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Extra isolerend, extra opvallend!

EPS foambekers met eigen print zijn leverbaar in 2 inhoudsmaten: 7oz en 8oz. De bekers zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handzaam, zeer licht in gewicht en prettig om uit te drinken. Te bedrukken in max. 8 PMS kleuren. Min. bestelhoeveelheid: 30.000 bekers. Levertijd: 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel toe en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Eenmalige kosten: €80.