Plastic koffiebekers bedrukken

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen? Een goedkope, maar toch uiterst effectieve manier om dit te realiseren is door te kiezen voor koffiebekers met logo. Door plastic koffiebekers te bedrukken met jouw logo valt jouw bedrijf altijd en overal op. De populaire witte polystyreen (PS) automaatbekers worden snel en professioneel bedrukt in maximaal 6 kleuren (PMS). De vermelde prijzen zijn inclusief bedrukking (1 kleur). Je kunt je ontwerp of logo direct uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling. Hoe handig is dat?!

 1. Plastic bekers bedrukken 180cc PS
  Plastic beker 180cc/7oz bedrukken
  Al vanaf: 3.000 stuks
  € 575,00
 2. EPS Schuimbeker 7oz 200cc met PMS logo bedrukking
  EPS Schuimbeker 7oz/200cc bedrukken
  Al vanaf: 30.000 stuks
  € 1.550,00
 3. Bedrukte foambekers EPS 8 oz 225cc
  EPS Schuimbeker 225cc/8oz bedrukken
  Al vanaf: 30000 stuks
  € 1.675,00

Koffiebekers met logo

Koffiebekers met logo bedrukken? Dit is heel eenvoudig. Selecteer het aantal bekers en kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Voordat je aan de slag gaat met het bedrukken van jouw plastic koffiebeker met logo is het goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo is de dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 PMS kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI of PDF formaat). Als je kiest voor koffiebekers van plastic bedrukken dan kies je automatisch voor een stevige kwaliteit polystyreen (PS). Een ander voordeel is dat de bekers zijn geschikt voor koud en warme dranken. Ze zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling zijn ze geschikt voor bijna alle koffieautomaten. 

Licht van gewicht, breed inzetbaar

Zoals we al hebben aangegeven kun je dus bij ons terecht voor koffiebekers met logo die van topkwaliteit zijn gemaakt. Zo ben je verzekerd van extra stevigheid door de geribbelde rand. Alle bekers zijn stevig en vormvast en voldoen aan de gestelde eisen voor voedselveiligheid. Wil je verzekerd zijn dat je koffie lekker lang warm blijft? Kies dan voor onze schuimbekers. Deze zijn extra isolerend dankzij de eps schuimlaag. Je kunt de bekers gebruiken voor op kantoor, een feest of een event. Waarom ga jij koffiebekers met logo bestellen?

Koffiebekers met logo bestellen?

De koffiebekers met logo zijn niet alleen uitermate geschikt om onder de aandacht te komen bij klanten en prospects: ze zijn ook nog eens erg functioneel. De koffiebekers met logo zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handzaam, zeer licht in gewicht en prettig om uit te drinken. Het is mogelijk om ze te bedrukken in max. 8 PMS kleuren. Daarbij is het goed om te weten dat de minimale bestelhoeveelheid: 30.000 bekers is. Zo heb je dus altijd een voorraad. Houd rekening met een levertijd van 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel toe en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp.