Plastic koffiebekers

Plastic koffiebekers nodig? KoffiebekerDirect is dé specialist voor de zakelijke en consumentenmarkt. Functioneel en hygiënisch. Naast bekers leveren wij ook handige roerstaafjes, draagtrays en bekerhouders.

 1. automaatbekers bestellen
  Automaatbeker 180cc (PS) B/W
  Verpakt per: 3000
  € 55,90 Vanaf € 52,50
 2. Automaatbeker 180cc
  Automaatbeker 180cc (PS) Wit
  Verpakt per: 3000
  € 55,90 Vanaf € 52,50
 3. TOPDEAL
  Plastic Bekers
  Plastic Beker (PS) 180cc - Wit
  Verpakt per: 3000
  € 39,90 Vanaf € 37,70
 4. Plastic Koffiekopje Oor 180cc PS Wit
  Kop met Oor (PS) wit 180cc
  Verpakt per: 1000
  € 50,90 Vanaf € 47,85

Plastic koffiebekers kopen?

Op zoek naar voordelige plastic koffiebekers? Kies voor onze veelzijdige witte plastic drinkbekers. Wie kent ze niet! De plastic koffiebekers zijn licht in gewicht en zeer breed inzetbaar. De bekende, geribbelde wand zorgt voor extra stevigheid. De bekers zijn geschikt voor iedere gelegenheid waar drankjes aan te pas komen. Liever nog iets steviger? Of wil je graag koffiebekers van plastic voor de kofieautomaat? Kies dan voor een van onze betrouwbare automaatbekers. Een speciale antistatische behandeling voorkomt storingen aan je koffiemachine. KofffiebekerDirect levert 2 series. De classic en fresbrew serie. Stevige kwaliteit, vormvast en altijd betrouwbaar. Uiteraard voldoen alle plastic bekers aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid. Europese topkwaliteit, hygiënisch, goed stapelbaar en betrouwbaar. 

Sterk isolerend

Liever bekers van plastic met extra isolatie? Dan bieden onze schuimbekers een uitkomst! Sterk 'warmhoudend' dankzij een goed isolerende eps schuimlaag. Kies je voor plastic koffiebekers kopen? Dan profiteer je van diverse voordelen. Zo zijn ze licht in gewicht, goed stevig en zeer prettig in gebruik. Bestel op werkdagen voor 13.00 uur, dan kunnen wij de plastic koffiebekers al de volgende dag bezorgen, waar en wanneer jij dat wilt. 

Plastic koffiebekers rondom bedrukken

Jouw bedrijf of product beter onder de aandacht brengen? Laat dan jouw plastic bekers professioneel bedrukken. Dit is online zo geregeld! Goed, snel en voordelig bij KoffiebekerDirect. Selecteer het aantal bekers en kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 pms kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in ai of pdf formaat). Wil je ook plastic koffiebekers kopen? Bekijk het aanbod en ontwerp jouw bekers zodat deze er helemaal uitzien volgens de huisstijl van jouw bedrijf.